Φωτιά στην περιοχή του Πύργου στην Πέρδικα. .

Μέχρι τη θάλασσα, όπως φαίνεται και στο video έφτασε τελικά η φωτιά που εντοπίστηκε στην κοντά στο Κλίμα και επεκτάθηκε στην ευρύτερη περιοχή με άξονα το ακρωτήριο Πύργος στην Πέρδικα. Η εστία εντοπίστηκε λίγο μετά τις πέντε το απόγευμα, σημαίνοντας συναγερμό στον Πυροσβεστικό Σταθμό Αίγινας που έφτασε στο σημείο με ένα όχημα. Οι ισχυροί άνεμοι που έπνεαν στην περιοχή όπως και η έλλειψη πρόσβασης, δημιούργησε από την αρχή προβλήματα στον περιορισμό της εστίας. Λίγο αργότερα έφτασαν στο σημείο του συμβάντος ακόμη τρία οχήματα.


Η πιθανότητα να μεταφερθεί η εστία στο Σφεντούρι, απειλώντας το χωριά ήταν υπαρκτή. Δύο οχήματα του Πυροσβεστικού Σταθμού Αίγινας παρέμειναν στην πλατεία του χωριού για κάθε ενδεχόμενο. Την επιχείρηση κατάσβεσης παρακολούθησε από την πρώτη στιγμή ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Πέρδικας κύριος Τάσος Αμάφης, ενώ αργότερα στον τόπο του συμβάντος έφτασε ο Δήμαρχος Αίγινας κύριος Σάκης Σακκιώτης και ο αντιδήμαρχος κύριος Ηλίας Μπέσης.

Η φωτιά έσβησε λίγο μετά τις 9:20 το βράδυ, αφού πρώτα έκαψε 30 στρέμματα. Σε αυτό συνέβαλε και η βροχή που ευτυχώς βοήθησε στο έργο των πυροσβεστών.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png