Ξεκίνησε ο καθαρισμός στις παραλίες

aktes-aegina-02Ξεκίνησε ο καθαρισμός των παραλιών στην Αίγινα. Κάθε χρόνο τέτοια περίπου εποχή, ειδικά συνεργεία φροντίζουν για τον καθαρισμό των ακτογραμμών στο νησί, ειδικά εκεί που ο βυθός και

η παραλία είναι αμμώδης. Καθώς η θάλασσα σαν ζωντανός οργανισμός αυτοκαθαρίζεται, νεκρά φυλλώματα από τις ποσειδωνίες που καλύπτουν μια μεγάλη έκταση του βυθού, εκβράζουν στις ακτές αυτά που όλοι μας γνωρίσουμε σαν φύκια. Αυτή η διαδικασία συντελείτε καθ' όλη τη διάρκεια του χρόνου, με τη δύναμη που ασκούν σε αυτά τα ρεύματα και τα κύματα, στοιβάζοντας στην ακτή μεγάλες ποσότητες και είναι αναγκαία η χρήση μηχανημάτων για την απομάκρυνσή τους.

Ας μην ξεχνάμε πως στο έργο του καθαρισμού των ακτών στην Αίγινα, συχνά συμμετέχουν εθελοντικά και φορείς του νησιού. Άλλωστε είναι κάτι που όλοι μας μπορούμε να βοηθήσουμε. Ένας απογευματινός περίπατος στην αγαπημένη μας παραλία και μια τσάντα απορριμάτων που θα γεμίσουμε κατά την διάρκεια της, μόνο θετικά αποτελέσματα μπορεί να αποφέρει.

Καταλήγοντας και σύμφωνα με τα στοιχεία για την ποιότητα των υδάτων κολύμβησης από το www.thalassa.gr η Αίγινα έχει πεντακάθαρες θάλασσες! Ας φροντίσουμε όλοι μας, με την ενεργή συμμετοχή μας να παραμείνουν έτσι.Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png