Βρέθηκε αποθήκη με κλοπιμαία, συνελήφθησαν δύο Αλβανοί. .

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε σήμερα νωρίς το πρωί επιχείρηση των ανδρών του Αστυνομικού Τμήματος Αίγινας. Η επιχείρηση που πραγματοποιήθηκε στις 6:30 το πρωί σε αποθήκη στην περιοχή Πολλές Ελιές, έδωσε τέλος στη δράση τουλάχιστον δύο Αλβανών, που είχαν στην κυριολεξία ρημάξει σπίτια, αλλά και όπως φαίνεται από τα κλοπιμαία και επαγγελματικούς χώρους.


Ανάμεσα στο κλοπιμαία βρέθηκαν μεγάλος αριθμός ηλεκτρικών εργαλείων, ηλεκτρικές και ηλεκτρονικές συσκευές, γεννήτριες και πολλά ακόμη αντικείμενα. Ήδη από το πρωί, κάτοικοι του νησιού που κατά διαστήματα είχαν πέσει θύματα κλοπής, προσέρχονται στο Αστυνομικό Τμήμα Αίγινας για να βρουν αν κάτι ανάμεσα σε όλα αυτά τους ανήκει. Σύμφωνα με μία πρώτη εκτίμηση η δράση των δύο Αλβανών είχε ξεκινήσει πριν από ένα χρόνο, αν όχι περισσότερο. Από το Αστυνομικό Τμήμα Αίγινας συνεχίζονται οι έρευνες για το ενδεχόμενο στις κλοπές να συμμετείχαν και άλλα άτομα.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png