Το γυμναστήριο ΝΑΜΑ κόβει την πρωτοχρονιάτικη πίτα του. ..

Μία ακόμη υπέροχη χρονιά γεμάτη δράση, σε έναν ολοκαίνουργιο, με σύγχρονο εξοπλισμό γυμναστικής χώρο, ξεκινάει για το γυμναστήριο ΝΑΜΑ. Η ιδιοκτήτρια του γυμναστηρίου ΝΑΜΑ κυρία Ευαγγελία Ρεκλείτη, είδε τα σχέδιά της για την καινούργια χρονιά να ευοδώνονται με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Η εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας ήταν ένα ευχάριστο διάλειμμα για την ίδια, τους συνεργάτες και τα μέλη του γυμναστηρίου, που συγκεντρώθηκαν το βράδυ της Παρασκευής στο Εν Αιγίνη Upstairs σε μία γιορτινή βραδιά που αποτελεί παράδοση, αλλά και ευκαιρία ξεκούραση και διασκέδαση ανάμεσα σε φίλους.


Οι φίλοι του γυμναστηρίου ΝΑΜΑ αντάλλαξαν ευχές για την καινούργια χρονιά, μίλησαν για τα μελλοντικά τους σχέδια, δοκίμασαν τη νόστιμη βασιλόπιτα, φωτογραφήθηκαν και πέρασαν μερικές στιγμές διασκέδασης μακριά από την καθημερινότητα.  Η κυρία Ρεκλείτη ανακοίνωσε τη λειτουργία νέων τμημάτων, ενώ έδειξε ιδιαίτερα ικανοποιημένη από τη λειτουργία του τμήματος 60 plus, που είχε ανακοινώσει στην περσινή αντίστοιχη εκδήλωση και πλέον λειτουργεί εξαιρετικά αποτελέσματα! Η κυρία Ρεκλείτη ευχαρίστησε έναν - έναν τους συνεργάτες της, κάλεσε όσους δεν το έχουν κάνει ακόμη, να επισκεφθούν το καινούργιο χώρο που στεγάζεται το γυμναστήριο και ευχήθηκε σε όλους καλή χρονιά!

.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png