Εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας από το σύλλογο του Αγίου Λεοντίου.

Στο Πνευματικό Κέντρο Κυψέλης πραγματοποιήθηκε το απόγευμα της Κυριακής η εκδήλωση για την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας του Πολιτισμικού και Περιβαλλοντικού Συλλόγου του Αγίου Λεοντίου. Η εκδήλωση αποτέλεσε μία ευκαιρία για αναδρομή στη χρονιά που πέρασε και ειδικά στα πολλαπλά προβλήματα που αντιμετώπισαν οι κάτοικοι της περιοχής με τα όσα συνέβησαν στο χώρο της "Πασπάρας". Τα μέλη του συλλόγου χρειάστηκε να κινητοποιηθούν πολλές φορές προκειμένου να ανατραπεί η κατάσταση που είχε διαμορφωθεί και όπως έγινε γνωστό μετά από τη χθεσινή εκδήλωση, το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου είναι έτοιμο να παρουσιάσει προτάσεις σχετικά με τη διαμόρφωση του χώρου.

Η πρόεδρος κυρία Καίτη Τύμη - Εμμανουήλ, η γενική γραμματέας κυρία Τζένη Μαρμαρινού και τα υπόλοιπα μέλη του διοικητικού συμβουλίου αντάλλαξαν ευχές με τους φίλους του συλλόγου, έκοψαν την πρωτοχρονιάτικη πίτα τους, ενώ ο κύριος Ανδρέας Εμμανουήλ ερμήνευσε γνωστές μελωδίες στο πιάνο και ο καλλιτέχνης Γιώργος Μαρίνος τραγούδησε με την κιθάρα του.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png