Το γυμναστήριο "Κούρος" κόβει την πρωτοχρονιάτικη πίτα του. . .

Την πρωτοχρονιάτικη πίτα του έκοψε το απόγευμα της Δευτέρας το γυμναστήριο "Κούρος". Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο cafe Ρέμβη στην παραλία της Αίγινας και παρά την έντονη παγωνιά χθες στο νησί, η ιδιοκτήτρια του γυμναστηρίου κυρία Φωτεινή Μπήτρου, οι συνεργάτες της και οι πολυάριθμοι φίλοι του "Κούρος', δημιούργησαν το αδιαχώρητο με την πολυπληθή παρουσία τους στο γνωστό cafe και μαζί μία εξαιρετικά ζεστή ατμόσφαιρα, πλημμυρισμένη από φιλική διάθεση. Ένας πλούσιος μπουφές και ζεστός καφές συνόδεψε τη συζήτηση λίγο πριν την κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας.


Η κυρία Μπήτρου ευχαρίστησε τους συνεργάτες της και τα μέλη του γυμναστηρίου και ευχήθηκε καλή χρονιά, με υγεία και φυσικά αθλητισμό και γυμναστική! "Η γυμναστική δεν είναι πολυτέλεια, αλλά ένας τρόπος ζωής" είπε η κυρία Μπήτρου, που προέτρεψε όσους δεν το έχουν κάνει ήδη να ασχοληθούν με τη γυμναστική, με όποια δραστηριότητα ευχαριστεί τον καθένα προσωπικά. Ο πατέρας Ελευθέριος Κουμασίδης ευλόγησε και ευχήθηκε για τη νέα χρονιά. Τα μέλη και οι φίλοι του γυμναστηρίου φωτογραφήθηκαν, αντάλλαξαν ευχές, ενώ δύο από τα μέλη του "Κούρος" παρουσίασαν την προσωπική τους εμπειρία μέσα από την ενασχόλησή τους με τη γυμναστική. 

.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png