Τραγική η κατάσταση από τα σκουπίδια, οργή από τους επαγγελματίες. .

Τραγική εξακολουθεί να είναι η κατάσταση με τα προβλήματα στην αποκομιδή των απορριμάτων, με αποτέλεσμα να έχει φέρει στα όριά τους πολλούς επαγγελματίες της περιοχής. Το χθεσινό ρεπορτάζ του Aegina Portal για τις εικόνες δυσφήμισης δίπλα στα Καποδιστριακά κτίρια, συνεχίζεται σήμερα μετά από την έκκληση επαγγελματιών της περιοχής, που κυριολεκτικά δεν μπορούν να βρουν το δίκιο τους. Νιώθουν πολίτες δεύτερης κατηγορίας, καθώς συνειδητοποιούν ότι η παρατεταμένη κακή κατάσταση με τη συγκέντρωση τόσο μεγάλου όγκου σκουπιδιών διώχνει τον κόσμο από τα καταστήματά τους.


Στο σημερινό ρεπορτάζ δέχθηκε να μιλήσει επαγγελματίας που λόγω της κατάσταση που έχει διαμορφωθεί πλήττεται άμεσα. Διερωτάται γιατί θα πρέπει να ζει αυτή την κατάσταση από τη στιγμή που πληρώνει κανονικά τους λογαριασμούς του νερού και της ΔΕΗ. Μιλώντας με τους επαγγελματίες που βρίσκονται στο συγκεκριμένο σημείο, οι ιστορίες δυσφήμισης και απέχθειας  από τους επισκέπτες, που βλέπουν τέτοιου είδους εικόνες μπροστά σε ιστορικά κτίρια διαδέχονται η μία την άλλη. Οι καταστηματάρχες κάνουν λόγο και για μείωση του τζίρου, καθώς για καιρό δημιουργείται το ίδιο πρόβλημα ξανά και ξανά. Παρόμοια είναι και η γνώμη των περαστικών, που μιλούν για ντροπή και απαράδεχτη κατάσταση.

Ενημέρωση 14:48:57: Για το θέμα λάβαμε πριν από λίγο Δελτίο Τύπου από το σύμβουλο της Δημοτικής Κοινότητας Αίγινας κύριος Δημήτρη Κάππο.
Ενημέρωση 05-02-2012 - 14:13:56: Το πρόβλημα παραμένει και οξύνεται, ενώ παρόμοια είναι η εικόνα που δημιουργείται και σε άλλες γειτονιές του κέντρου.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png