Χωρίς καύσιμα τα πρατήρια στην Αίγινα.

Με την Αττική να αντιμετωπίζει τα μεγαλύτερα προβλήματα από την απεργία των ιδιοκτητών φορτηγών δημόσιας χρήσης και βυτιοφόρων, η Αίγινα δεν θα μπορούσε να αποτελέσει εξαίρεση. Τα περισσότερα πρατήρια του νησιού έχουν μείνει από καύσιμα και μάταια οι οδηγοί περιπλανώνται από πρατήριο σε πρατήριο για μερικά λίτρα αμόλυβδης. Η απάντηση είναι στερεότυπη παντού: "Καύσιμα τέλος".

Αν και μερικά πρατήρια κατάφεραν με δικά τους μέσα να εξασφαλίσουν κάποιες ποσότητες καυσίμων τις προηγούμενες μέρες, αυτές υπό την πίεση της αυξημένης ζήτησης εξαντλήθηκαν γρήγορα.

Το Aegina Portal συνομίλησε με γνωστό επιχειρηματία που διατηρεί πρατήριο καυσίμων, ο οποίος μας διαβεβαίωσε ότι υπάρχουν τα απαραίτητα αποθέματα για περιπτώσεις εκτάκτου ανάγκης, όπως η κίνηση ασθενοφόρων και άλλων οχημάτων ασφαλείας και κοινής ωφέλειας.Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png