Ερωτευμένη Αίγινα! .

Ημέρα των ερωτευμένων η σημερινή και πολλοί κάτοικοι του νησιού επέλεξαν να δείξουν τα συναισθήματα τους με λουλούδια, γλυκά ή μια έξυπνη κάρτα που περιγράφει την ερωτική τους διάθεση με χιουμοριστικό τρόπο. Οι βιτρίνες των καταστημάτων που πουλούν λουλούδια, δώρα, κοσμήματα και γλυκά, είχαν προσαρμοστεί ανάλογα στις απαιτήσεις της ημέρας. Τα κόκκινα τριαντάφυλλα, οι τουλίπες και οι ορχιδέες παρέμειναν στις προτιμήσεις των περισσοτέρων, όπως και τα μικρά λούτρινα αρκουδάκια που "εκλιπαρούν" για μια τρυφερή αγκαλιά!


Το κακό οικονομικό περιβάλλον επηρέασε την αγοραστική κίνηση και στην τοπική αγορά, όχι όμως την ερωτική διάθεση, σε ένα κατεξοχήν ερωτικό νησί όπως είναι η Αίγινα. Πολλοί κάτοικοι του νησιού έχουν προγραμματίσει μία ρομαντική βραδιά σε ένα από τα εστιατόρια ή τα cafe, που κι αυτά με τη σειρά τους έχουν προσαρμόσει το menu και το πρόγραμμά τους στις απαιτήσεις της ημέρας. Χρόνια πολλά!


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png