Ουρές τριακοσίων μέτρων για λίγα λίτρα βενζίνης.

Και όμως, η εικόνα δεν προέρχεται από κάποια πολυσύχναστη λεωφόρο των Αθηνών, αλλά από την στροφή του "Λεουσείου Ιδρύματος" λίγο μετά την Αγία Παρασκευή. Καθώς η είδηση της αποβίβασης δύο βυτιοφόρων υγρών καυσίμων στην Αίγινα μεταδόθηκε σαν αστραπή από στόμα σε στόμα, δεν πέρασαν ούτε λίγα λεπτά μετά τη μεταφόρτωση τους, οπότε και σχηματίστηκαν ουρές που έφταναν τα τριακόσια μέτρα.

Όσοι περνούσαν εκείνη την ώρα από το σημείο και είχαν την τύχη να βρίσκονται εκτός "ουράς", κοιτούσαν με απορία ο ένας τον άλλον, καθώς τέτοιο θέαμα είναι ασυνήθιστο για την Αίγινα. Για την ακρίβεια δεν θυμόμαστε ποτέ να έχουμε δει κάτι ανάλογο.

Μία δεύτερη επίσης μεγάλη ουρά, σε άλλο πρατήριο υγρών καυσίμων έφτανε μέχρι την είσοδο του δρόμου που οδηγεί στον κτιριακό συγκρότημα του Καποδιστριακού Γυμνασίου - Λυκείου της Αίγινας.

Και στις δύο περιπτώσεις οι οδηγοί των αυτοκινήτων έδειχναν να διαθέτουν την αναγκαία υπομονή ώστε να γεμίσουν τα ρεζερβουάρ τους.Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png