Μπαράζ διαρρήξεων τα ξημερώματα στο εμπορικό κέντρο της Αίγινας. .

Μπαράζ διαρρήξεων σημειώθηκε χθες τα ξημερώματα στο εμπορικό κέντρο της Αίγινας. Στόχος των διαρρηκτών έγιναν τρία καταστήματα που βρίσκονται στον πεζόδρομο της οδού Παναγή Ηρειώτη, λίγα μόλις μέτρα από την παραλία και το κεντρικό λιμάνι. Το πρώτο κατάστημα, υπέστη μεγάλη οικονομική ζημιά, καθώς οι διαρρήκτες αφαίρεσαν από αυτό ασημένια κοσμήματα και άλλα αντικείμενα που η αξία τους ανέρχεται στα 20.000 ευρώ. Το δεύτερο κατάστημα ήταν ένα κομμωτήριο, βρίσκεται πλησίον του πρώτου και οι διαρρήκτες αφαίρεσαν τα λίγα χρήματα που βρήκαν στο ταμείο. Τέλος από το τρίτο κατάστημα, με είδη δώρων, αξεσουάρ και κοσμήματα, οι διαρρήκτες αφαίρεσαν έναν laptop και λίγα μετρητά που βρήκαν στο ταμείο, ευτυχώς όμως όχι κοσμήματα.


Και στις τρεις περιπτώσεις η διάρρηξη έγινε με τη ίδια μέθοδο. Εισέβαλαν στα καταστήματα αφού πρώτα κατέστρεψαν τις κλειδαριές με ψυκτικό υγρό. Μάλιστα, είναι χαρακτηριστικό ότι στο τρίτο κατάστημα, ένα μικρό σύστημα συναγερμού που λειτούργησε, όπως τουλάχιστον διαπιστώνει ο ιδιοκτήτης του, απέτρεψε τον ή τους διαρρήκτες από τα να πάρουν περισσότερα αντικείμενα από τις προθήκες του καταστήματος.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png