Κόντρες στο λιμάνι για τη μεταφορά καυσίμων.

Γράφει ο Σωτήρης Μπήτρος

Καθώς η απεργία των ιδιοκτητών φορτηγών δημόσιας χρήσης και βυτιοφόρων συνεχίζεται, τα προβλήματα από την έλλειψη καυσίμων επηρεάζουν πλέον φανερά τη ζωή στο νησί. Σήμερα το απόγευμα πλοίο της γραμμής ναυλώθηκε από δύο πρατηριούχους του νησιού μας για να μεταφέρουν βυτία με αμόλυβδη βενζίνη. Το αποτέλεσμα να γίνει το αδιαχώρητο και να σχηματιστεί μία μεγάλη ουρά και στα δύο πρατήρια.

Η είδηση έκανε γρήγορα το γύρω του νησιού και οι ουρές στα δύο πρατήρια έφτασαν κάποιες στιγμές τα 300 μέτρα.Το πλοίο έφτασε στις 4.15 μ.μ. και τα δύο βυτιοφόρα χωρίς κανένα πρόβλημα έφτασαν στο προορισμό τους. Μετά την μεταφόρτωση και ενώ το ένα από τα δύο βυτιοφόρα επέστρεφε στο πλοίο, κάποιοι οδηγοί από την Αίγινα προσπάθησαν να εμποδίσουν την είσοδο του σε αυτό. Το αποτέλεσμα, λεκτικές αντεγκλήσεις μεταξύ του οδηγού του βυτιοφόρου και των οδηγών δημοσίας που έχουν έδρα στην Αίγινα και απεργούν.

Με την αποχώρηση των απεργών τα πνεύματα ηρέμησαν, οπότε και επιβιβάστηκε στο πλοίο και το δεύτερο βυτιοφόρο.Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png