Μία διαφορετική πρόταση για την παρέλαση της 25ης Μαρτίου. .

Με τη συμμετοχή εκπροσώπων φορέων του νησιού, πραγματοποιήθηκε χθες στο Δημαρχείο σύσκεψη για τον καθορισμό των λεπτομερειών που αφορούν τις εκδηλώσεις για τον εορτασμό της 25ηςη Μαρτίου. Κατά τη σύσκεψη έγινε πρόταση από το διευθυντή του 1ου Γυμνασίου Αίγινας π. Νικόλαο Σαββόπουλο, ο φετινός εορτασμός να έχει ένα διαφορετικό χαρακτήρα και να γίνει με την ευαισθησία που αρμόζει απέναντι στα σοβαρά προβλήματα που αντιμετωπίζει ο ελληνικός λαός.  Ο π. Νικόλαος Σαββόπουλος πρότεινε φέτος να μη στηθεί εξέδρα επισήμων και όλοι οι εκπρόσωποι των αρχών και ο Μητροπολίτης "να σταθούν στο επίπεδο του λαού μαζί με το λαό".


Στην περίπτωση που πρέπει να υπάρχει οπωσδήποτε εξέδρα επισήμων, σ΄αυτή να ανέβουν και να τιμηθούν οι εκπρόσωποι των αντιστασιακών οργανώσεων, οι σύλλογοι γονέων, επαγγελματιών και εμπόρων και οι απλοί πολίτες του νησιού. Σε τηλεφωνική επικοινωνία μαζί του μας τόνισε ότι "αυτοί θα πρέπει να τιμηθούν για το διαρκή εξευτελισμό που υφίστανται ως πολίτες και τον καθημερινό αγώνα επιβίωσης, στον οποίο εξαναγκάζονται από τις επιλογές των επίορκων πολιτικών". Η πρόταση του κ. Σαββόπουλου, σύμφωνα με την ίδια ενημέρωση, δεν έγινε αποδεκτή.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png