Σήμερα ο ανεφοδιασμός των πρατηρίων της Αίγινας λόγω των απεργιακών κινητοποιήσεων της ΠΝΟ. .

Σήμερα Σάββατο αντί της Τρίτης έγινε ο ανεφοδιασμός των πρατηρίων υγρών καυσίμων του νησιού, με δρομολόγιο του πλοίου "Ποσειδών" στο κεντρικό λιμάνι της Αίγινας. Οι πρατηριούχοι του νησιού προχώρησαν σε αυτό τον προγραμματισμό καθώς από την αρχή της ερχόμενης εβδομάδας δεν θα υπάρχει η δυνατότητα μεταφοράς καυσίμων, αφού τα πλοία θα παραμείνουν ακινητοποιημένα στα λιμάνια.


Άλλωστε χωρίς αποτέλεσμα ολοκληρώθηκε πριν από λίγο η συνάντηση της υπουργού Ανάπτυξης, Ανταγωνιστικότητας και Ναυτιλίας Άννας Διαμαντοπούλου με τη διοίκηση της Πανελλήνιας Ναυτικής Ομοσπονδίας, σε μία προσπάθεια να βρεθούν λύσεις μεταξύ των δύο πλευρών. "Αυτή τη στιγμή δεν φαίνεται να υπάρχουν λύσεις. Κανένα από τα αιτήματά μας δεν έγινε δεκτό. Από πλευράς κυβέρνησης δεν υπάρχει ούτε σχεδιασμός ούτε προγραμματισμός", είπε ο Γενικός Γραμματέας της ΠΝΟ κύριος Γιάννης Χαλάς.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png