Διαμαρτυρία για τη μη εκτέλεση δρομολογίων από ΚΤΕΛ Αίγινας. .

Μεγαλώνουν καθημερινά τα προβλήματα των κατοίκων του νησιού, από τη μη εκτέλεση δρομολογίων από το ΚΤΕΛ Αίγινας. Το ζήτημα που απασχολεί τους κατοίκους του νησιού και ειδικά αυτών της περιφέρειας, τους τελευταίους μήνες, οδήγησε στη δημιουργία μίας αντιπροσωπείας που σκοπό είχε να παραθέσει τα προβλήματα στο Δήμαρχο Αίγινας κύριο Σάκη Σακκιώτη με σκοπό να βρεθεί άμεσα λύση. Από το ρεπορτάζ του Aegina Portal ανάμεσα σε κατοίκους του νησιού που συμμετείχαν σε αυτή την παράσταση διαμαρτυρίας, προκύπτει ότι οι ίδιοι αντιμετωπίζουν σημαντικότατα προβλήματα τόσο στην καθημερινότητά τους, όσο και σε ζητήματα άμεσης προτεραιότητας όπως είναι η υγεία. Εξέθεσαν επίσης την αδυναμία τους να μετακινηθούν με ΤΑΞΙ, καθώς σε πολλούς από αυτούς το κόστος για μία τέτοια μετακίνηση μπορεί να ξεπεράσει τα 25 ευρώ, ποσό απαγορευτικό. Κάτοικοι της περιφέρειας επέρριψαν επίσης ευθύνες στον κύριο Σάκη Σακκιώτη ασκώντας του έντονη κριτική, για άλλα ζητήματα όπως είναι η αποκομμιδή των απορριμάτων.


Ο δημοτικός σύμβουλος κύριος Στέλιος Κοττάκης είπε ανάμεσα σε άλλα ότι η πολιτεία πρέπει να αναλάβει να χρηματοδοτήσει τις συγκοινωνίες στην Αίγινα, ενώ κάλεσε όσους δεν μπορούν να ανταποκριθούν στα καθήκοντά τους να παραδώσουν σε άλλους. Από την πλευρά του ο Δήμαρχος Αίγινας κύριος Σάκης Σακκιώτης παρέθεσε έγγραφο το οποίο έχει στείλει ο Δήμος Αίγινας στον Αντιπεριφερειάρχη Νήσων κύριο Δημήτρη Κατσικάρη, μέσα από το οποίο παρουσιάζονται τα πολλαπλά προβλήματα που έχουν προκύψει σε πολλούς τομείς της καθημερινότητας και ζητά την επιβολή κυρώσεων, απόφαση που δικαιολογεί με την "άρνηση  συγκοινωνιακού έργου". Την παράσταση διαμαρτυρίας για το πρόβλημα του ΚΤΕΛ Αίγινας έκαναν ο δημοτικός σύμβουλος κύριος Στέλιος Κοττάκης, η πρόεδρος των εργαζομένων του ΚΤΕΛ Αίγινας κυρία Κοκόλη, ο αντιπρόεδρος του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων του Γυμνασίου της Κυψέλης κύριος Κωνσταντίνος Βασιλείου. Μέλη της αντιπροσωπείας δήλωσαν στο Aegina Portal ότι αν εντός μίας εβδομάδας δεν δρομολογηθούν λύσεις θα προχωρήσουν σε μηνυτήρια αναφορά κατά παντός υπευθύνου και θα κλιμακώσουν τον αγώνα τους και με άλλες μορφές.

Εδώ μπορείτε να δείτε το έγγραφο που απέστειλε ο Δήμος Αίγινας στον αντιπεριφερειάρχη κύριο Δημήτρη Κατσικάρη.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png