Υπό δημιουργία νέα χωματερή στην περιοχή "Μετόχι", δίπλα στο ΕΚΠΑΖ. .

Δεν έχει περάσει ένας χρόνος από τη δημιουργία της παράνομης χωματερής στην περιοχή του "Λεοντίου" και μία νέα βρίσκεται υπό δημιουργία, σε ένα από τα ομορφότερα σημεία του νησιού, της ορεινής πλευράς της Αίγινας. Πρόκειται για την περιοχή "Μετόχι", περιοχή σπάνιας φυσικής ομορφιάς, με σημαντικότατο ρόλο στη διαβίωση μεγάλου μέρους του πληθυσμού της πανίδας της ευρύτερης περιοχής. Σε απόσταση αναπνοής βρίσκεται το ΕΚΠΑΖ, η λειτουργία του οποίου δημιουργεί μία ακόμη ευαίσθητη ισορροπία στην όποια προσπάθεια απόθεσης απορριμάτων ή άλλων υλικών.


Η εικόνα που παρουσιάζει η περιοχή, δεν διαφέρει από την εικόνα που παρουσιάζουν άλλες περιοχές του νησιού όπου πετιούνται παράνομα απορρίμματα ή άλλα υλικά από ιδιώτες. Η ομορφιά της περιοχής διακόπτεται βίαια από κάθε λογής αντικείμενα, σακούλες, συσκευασίες οικιακών απορριμάτων και άλλα. Στο σημείο βρίσκονται σκαπτικά μηχανήματα που προωθούν το περιεχόμενο των φορτηγών που τα μεταφέρουν στην πλαγιά και στη συνέχεια από πάνω γίνεται επιστρωμάτωση με χώμα και πέτρες.



Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png