Στο σκοτάδι περιοχές της Αίγινας λίγο πριν την Ανάσταση. .

Στο σκοτάδι βρέθηκαν αρκετές περιοχές της Αίγινας χθες το βράδυ και ενώ οι κάτοικοι και οι επισκέπτες του νησιού ετοιμάζονταν για την ακολουθία της Ανάστασης και το γιορτινό τραπέζι. Αιτία μία βλάβη που προέκυψε στα Μέθανα και άφησε περιοχές του νησιού χωρίς ρεύμα, τη στιγμή που στο δίκτυο του νησιού η ζήτηση ήταν πολύ αυξημένη. Το πρόβλημα παρουσιάστηκε μετά τις 10 το βράδυ, αφήνοντας χωρίς ρεύμα περιοχές της Πέρδικας, της Αιγινήτισσας, του Μαραθώνα, των Βροχείων, του κέντρου της Αίγινας, στο κεντρικό λιμάνι έως και την περιοχή "Πλακάκια".


Η πρώτη διακοπή διήρκεσε είκοσι περίπου λεπτά, ενώ ακολούθησε και δεύτερη η οποία ήταν μικρότερης διάρκειας, αλλά και μία μεγάλη βύθιση. Τελικά το ρεύμα επανήλθε, καθώς από το τμήμα διανομής έγιναν κάποιες τεχνικές εργασίες, ανακουφίζοντας τους κατοίκους και τους εκδρομείς του Πάσχα, από το ενδεχόμενο ότι πολλές περιοχές του νησιού θα μπορούσαν να μείνουν χωρίς ρεύμα ιδιαίτερα αυτή τη χρονική στιγμή.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png