Ξεκίνησε το ταξίδι της επιστροφής για τους εκδρομείς του Πάσχα. .

Μεγάλη η κίνηση και σήμερα στο κεντρικό λιμάνι της Αίγινας, καθώς από νωρίς το απόγευμα ξεκίνησε η επιστροφή των εκδρομέων, που πέρασαν τις διακοπές του Πάσχα στο νησί. Αν και η θερμοκρασία χαμηλή για την εποχή, ο καιρός δεν δημιούργησε προβλήματα και το ταξίδι της επιστροφής έγινε κανονικά και χωρίς σημαντικά απρόοπτα. Λόγω της μεγάλης προσέλευσης οχημάτων στους χώρους αναμονής του λιμανιού, δύναμη από το Αστυνομικό Τμήμα Αίγινας ρύθμιζε την κυκλοφορία στην είσοδο του λιμανιού.


Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουμε συγκεντρώσει μέχρι αυτή τη στιγμή, μέχρι σήμερα το βράδυ θα έχουν πάρει το πλοίο της επιστροφής σχεδόν οι μισοί από τους εκδρομείς και τους παραθεριστές του νησιού, ενώ μεγάλη αναμένεται να είναι η κίνηση και αύριο Τρίτη, καθώς πολλοί ήταν εκείνοι που προτίμησαν να παρατείνουν τις διακοπές τους στο νησί για μία ημέρα. Οι νότιοι μέχρι πέντε μποφόρ άνεμοι αύριο, δεν αναμένεται να δημιουργήσουν προβλήματα.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png