"Έφυγε" ο Παύλος Ανδρεόπουλος. .

Τη συγκίνηση έχει σκορπίσει στην Αίγινα ο αιφνίδιος θάνατος του Παύλου Ανδρέπουλου σήμερα το πρωί, ο οποίος νοσηλευόταν μετά από εγχείρηση στο νοσοκομείο "Υγεία". Η είδηση έγινε γνωστή ανάμεσα στους συγγενείς και τους πολλούς του φίλους, δημιουργώντας ένα κλίμα βαριάς θλίψης για την αναπάντεχη απώλεια. Ο Παύλος Ανδρεόπουλος έφυγε σε ηλικία 57 ετών, αφήνοντας πίσω του μία μεγάλη προσφορά στα αυτοδιοικητικά ζητήματα του τόπου (διετέλεσε επί σειρά ετών δημοτικός σύμβουλος) αλλά τον αθλητισμό με τη μεγάλη του αγάπη για το Σαρωνικό. Το 1974 πήρε το πτυχίο του και άσκησε το επάγγελμα του οδοντίατρου, ενώ έντονη ήταν η συμμετοχή του στα κοινά, την πολιτική και την αυτοδιοίκηση όπου ήταν και υποψήφιος δήμαρχος, ενώ ακόμη και πρόσφατα ήταν ενεργό μέλος του Δημοτικού Αθλητικού Οργανισμού.


Η είδηση του θανάτου του σκόρπισε τη θλίψη στη μεγάλη οικογένεια του Σαρωνικού, όπου ο Παύλος Ανδρεόπουλος είχε προσφέρει για χρόνια τις υπηρεσίες του από διάφορες διοικητικές θέσεις. Με έντονο το αίσθημα της εθελοντικής προσφοράς, ασχολήθηκε τα τελευταία χρόνια με το παιδικό και το εφηβικό τμήμα της ομάδας, προσφέροντας έργο κάτω από πολύ δύσκολες συνθήκες. Εκ μέρους της ποδοσφαιρικής "οικογένειας" του Σαρωνικού, μίλησε στο Aegina Portal ο κύριος Σωτήρης Κρεούζης, γυμναστής της ομάδας και ο νεαρός ποδοσφαιριστής Δημήτρης Ανταλής. Η εξόδιος ακολουθία του Παύλου Ανδρεόπουλου θα γίνει από τον ενοριακό ναό της Εισόδου της Θεοτόκου (Παναγίτσα) το Σάββατο στις 13:00 το μεσημέρι.

Η είδηση του θανάτου του Παύλου, ήρθε να προστεθεί στο ήδη βαρύ κλίμα που έχει δημιουργηθεί από τους πρόσφατους θανάτους νέων ανθρώπων του νησιού, όπως της Μαρίας Σημαντώνη, του Νεκτάριου Σταύρου, της Παναγιώτας Μαρίνη, που έχουν γεμίσει με πόνο και θλίψη την κοινωνία της Αίγινας.

Επιστολές:

Επιστολή απέστειλε η κυρία Αναστασία Μπέση.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png