Αυλαία σήμερα για την προεκλογική εκστρατεία των κομμάτων. Κλίμα ηρεμίας στην Αίγινα. .

Ήρεμο είναι το κλίμα που έχει διαμορφωθεί στο νησί σήμερα Παρασκευή, τελευταία ημέρα της προεκλογικής εκστρατείας για τα κόμματα που θα λάβουν μέρος στις βουλευτικές εκλογές της 6ης Μαΐου. Η ατμόσφαιρα σε καμία περίπτωση δεν θυμίζει το προεκλογικό κλίμα, ακόμη και πρόσφατων αναμετρήσεων και μοιάζει περισσότερο σαν ένα κλίμα αναμονής για τους κατοίκους του νησιού, με φόντο τις πόρτα - πόρτα επισκέψεις των υποψηφίων βουλευτών σε καταστήματα και σπίτια των κατοίκων της Αίγινας. Στο Δημαρχείο έχει αναρτηθεί ο πίνακας των υποψηφίων της περιφέρειας και τον εκλογικών τμημάτων, ενώ στην πολύβουη από κόσμο παραλία, τα εκλογικά περίπτερα υπενθυμίζουν το ραντεβού με τις κάλπες την Κυριακή.


Στο Aegina Portal μίλησαν όσοι βρίσκονταν στα περίπτερα κατά τη διάρκεια του ρεπορτάζ, περιγράφοντας την κατάσταση που επικρατεί, με κυρίαρχο στοιχείο την αγανάκτηση του κόσμου που τα επισκέπτονται.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png