Στο 1ο Γυμνάσιο Αίγινας ψήφισε ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων Δημήτρης Κατσικάρης. .

Στο 1ο Γυμνάσιο Αίγινας ψήφισε σήμερα το μεσημέρι ο Αντιπεριφερειάρχης Νήσων κύριος Δημήτρης Κατσικάρης, ο οποίος είναι δημότης Αίγινας. Ο κύριος Κατσικάρης έκανε δηλώσεις στο Aegina Portal σχετικά με τη σημερινή εκλογική διαδικασία. "Σήμερα είναι η ώρα των πολιτών, η ώρα που όλοι οι Έλληνες αποφασίζουν για τη διακυβέρνηση της χώρας. Η εντολή των πολιτών θα δοθεί το βράδυ κι αμέσως μετά όλοι οι πολιτικοί θα έχουν την αποκλειστική ευθύνη για να διαχειριστούν το αύριο της Ελλάδας.


Πιστεύω ότι είμαστε πλέον ώριμοι και κανένας δεν πρέπει να δει αυτό το ζήτημα, το τεράστιο για το μέλλον της χώρας, εγωιστικά." είπε ο κύριος Κατσικάρης και συνέχισε: "Πρέπει να εγκαταλείψουμε το εγώ, να πάμε στο εμείς και πιστεύω ότι η Ελλάδα από την Τρίτη, πρέπει να κυβερνηθεί για να οδηγηθεί σε ασφαλές λιμάνι". Τέλος για την ομαλή εξέλιξη της διαδικασίας είπε: "Η Περιφέρεια Αττικής έκανε όλες τις διαδικασίες των εκλογών, πιστεύω άριστα. Οι πολίτες είναι ευχαριστημένοι, όλα πήγαν πολύ καλά και ελπίζουμε σε μία καλύτερη ημέρα αύριο".


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png