Παραμένει το πρόβλημα του καθαρισμού στο λιμάνι της Βαγίας. .

Έκκληση κάνουν οι ιδιοκτήτες των μικρών αλιευτικών σκαφών που χρησιμοποιούν για τον ελλιμενισμό τους το λιμάνι της Βαγίας, καθώς το πρόβλημα με το μεγάλο όγκο φυκιών δεν έχει λυθεί ακόμη. Πιο συγκεκριμένα τα σημεία του λιμανιού που έχουν σημαντικά ρηχότερο πυθμένα έχουν συγκεντρώσει μεγάλες ποσότητες φυκιών που σε κάποιες περιπτώσεις έχουν εγκλωβίσει κυριολεκτικά τις μικρές βάρκες. Παρόμοιο αλλά λιγότερο έντονο είναι το πρόβλημα σε άλλα σημεία του λιμανιού.


Το ζήτημα επανέρχεται εντονότερο ανάλογα με τη διεύθυνση των ανέμων ή το ύψος της στάθμης της θάλασσας και από το Μάρτιο που είχε γίνει σχετική καταγραφή από το ρεπορτάζ, τα πράγματα δεν έχουν βελτιωθεί. Κάτοικοι της περιοχής ζητούν την άμεση απομάκρυνση των φυκιών που έχουν συγκεντρωθεί στο λιμάνι, καθώς οι συνθήκες θα χειροτερέψουν, όπως υποστηρίζουν, λόγω και της ανόδου της θερμοκρασίας.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png