Πανό διαμαρτυρίας στην είσοδο του Καποδιστριακού Ορφανοτροφείου. .

Το Καποδιστριακό Ορφανοτροφείο, έρχεται για μία ακόμη φορά στην επικαιρότητα μέσα από ένα πανό διαμαρτυρίας. Το πανό που έχει αναρτηθεί στην κεντρική είσοδο του κτιριακού συγκροτήματος αναφέρει ότι παρά το γεγονός ότι είναι: "το πρώτο δημόσιο κτίριο της ελεύθερης Ελλάδας", δεν χρησιμοποιείται και παραμένει κλειστό. Η διαμαρτυρία δεν υπογράφεται από κάποιο φορέα.


Το μήνυμα χρησιμοποιεί τη "δύναμη του τοίχου" και είναι σαφές, καθώς το ιστορικό καποδιστριακό κτίριο, μένει αναξιοποίητο για χρόνια, παρά το γεγονός ότι το νησί στερείται χώρων, ενώ κατά διαστήματα έχουν ακουστεί διάφορες προτάσεις για τη χρήση του, είτε από την πλευρά του Δήμου, είτε άλλων φορέων. Το μήνυμα του πανό είναι το ακόλουθο: "Είμαι το πρώτο δημόσιο κτίριο της ελεύθερης Ελλάδας. Ανήκω μόνο στους Έλληνες πολίτες κι όμως παραμένω κλειστό και άχρηστο λόγω της αδιαφορίας των αρμοδίων".


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png