Αντιδράσεις από τους αυτοκινητιστές των ΤΑΞΙ της Αίγινας για τις αλλαγές στο κόμιστρο των διαδρομών. .

Αντιδράσεις έχει δημιουργήσει η πρόσφατη απόφαση της συνεδρίασης του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής, στους επαγγελματίες αυτοκινητιστές ΤΑΞΙ της Αίγινας. Πρόκειται για το θέμα 8 της 15ης συνεδρίασης που έγινε στις 29 Μαΐου και το οποίο αφορά: "Καθορισμός νέων εδρών οχημάτων Ε.Δ.Χ. μετά από συνένωση υφισταμένων στην περιοχή της Περιφερειακής Ενότητας Νήσων και της ενιαίας έδρας οχημάτων Ε.Δ.Χ. στην περιοχή της Περιφέρειας Αττικής πλην της Περιφερειακής Ενότητας Νήσων σύμφωνα με την παρ. 3 του άρθ. 83 του Ν. 4070/2012". Οι οδηγοί ΤΑΞΙ υποστηρίζουν ότι δεν κλήθηκαν σε αυτή τη συνεδρίαση ώστε να εκφράσουν την άποψή τους, ενώ έχουν "πληροφοριακή" ενημέρωση όπως είπαν.


Σύμφωνα με τα όσα υποστήριξε ο εκπρόσωπος των ΤΑΞΙ Αίγινας κύριος Παρασκευάς Ταμπάκης, "Διαφωνούμε στην αλλαγή της περιμετρικής. Με την αλλαγή που έγινε με μονή ταρίφα, τα ΤΑΞΙ δεν θα μπορούν να καλύψουν ούτε τα έξοδά τους", ο κύριος Ταμπάκης κάλεσε τον αντιπεριφερειάρχη Νήσων κύριο Κατσικάρη να επανεξετάσει το θέμα για την περιμετρική και ζήτησε να γίνει κεντρική πιάτσα το λιμάνι της Αίγινας και η διπλή ταρίφα να συνεχίσει να ισχύει όπως και πριν. Ο κύριος Ταμπάκης συμπλήρωσε ότι πρέπει να ισχύει η διπλή ταρίφα προς την περιφέρεια του νησιού και η απλή διαδρομή για την επιστροφή στο κεντρικό λιμάνι.

Το ρεπορτάζ βρίσκεται σε εξέλιξη καθώς δεν κατέστη δυνατόν να επικοινωνήσουμε με τον αντιπεριφερειάρχη Νήσων κύριο Δημήτρη Κατσικάρη.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png