Ολοκληρώθηκε η επιχείρηση για την αποκόλληση και τη μεταφορά του ιπταμένου δελφινιού στη Μετώπη.

Ρεπορτάζ - κάμερα: Σωτήρης Μπήτρος.
Με απόλυτη επιτυχία ολοκληρώθηκε σήμερα νωρίς το μεσημέρι η επιχείρηση για την αποκόλληση και τη μεταφορά του ιπταμένου δελφινιού, που το πρωί της Τετάρτη είχε προσαράξει σε αβαθή στην περιοχή της βραχονησίδας Μετώπη. Το ευτυχές και σύμφωνα με το ρεπορτάζ, είναι ότι δεν προκλήθηκε διαρροή καυσίμων στη θάλασσα. Άλλωστε, ήδη από το απόγευμα της Τετάρτης στο σημείο του συμβάντος κατέπλευσε αντιρρυπαντικό σκάφος, το οποίο δεν χρειάστηκε να παρέμβει. Το ίδιο πλοίο παρέμεινε στη Μετώπη μέχρι και την ολοκλήρωση της επιχείρησης.


Η μπίγα με το γερανό της οποίας αποκολλήθηκε και μεταφέρθηκε τα ιπτάμενο δελφίνι είχε φτάσει στη Μετώπη από χθες το πρωί. Οι καιρικές συνθήκες σήμερα ήταν ιδανικές και έτσι η επιχείρηση ξεκίνησε και ολοκληρώθηκε με απόλυτη επιτυχία και χωρίς να δημιουργηθεί κανένα πρόβλημα. Στην επιχείρηση συμμετείχαν δύο ακόμη ρυμουλκά σκάφη. Ευχαριστούμε θερμά τους αδελφούς Μαλτέζου που μας μετέφεραν στη Μετώπη και μας εξήγησαν τη διαδικασία της επιχείρησης.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png