SOS από τους κατοίκους των "Αγίων" για τα σκουπίδια. Εκφράζουν φόβους για πυρκαγιές. .

Σε απόγνωση έχουν βρεθεί δεκάδες κάτοικοι της περιοχής των Αγίων, στον παραλιακό δρόμο προς Βαγία, λόγω του άλυτου μέχρι στιγμής προβλήματος της μεγάλης συσσώρευσης κλαδεμάτων, στρωμάτων, διαφόρων οικιακών αντικειμένων και άλλων εύφλεκτων υλικών. Η κατάσταση σε πολλές περιπτώσεις μοιάζει να έχει παγιωθεί, καθώς η συσσώρευση αντικειμένων συνεχίζεται για μήνες, με αποτέλεσμα να δημιουργούνται πολύ κακές συνθήκες για τη δημόσια υγεία. Μάλιστα κάτοικοι των Αγίων εκφράζουν φόβους για το ενδεχόμενο να προκληθεί πυρκαγιά με τις υψηλές θερμοκρασίες των τελευταίων ημερών.


Το σημαντικότερο πρόβλημα στον παραλιακό δρόμο μετά τη Σουβάλα, στην περιοχή των Αγίων και μέχρι τη Βαγία, είναι ο μεγάλος όγκος κλαδεμάτων, τα δεκάδες στρώματα, ακόμη και μπάζα που έχουν πεταχθεί σε διάφορα σημεία. Πολλά από τα αντικείμενα δεν θα έπρεπε να είναι καν εκεί, καθώς ουσιαστικά δεν είναι απορρίμματα. Κάτοικοι της ευρύτερης περιοχής μιλούν με οργή για το τριτοκοσμικό σκηνικό που έχει διαμορφωθεί, ένα σκηνικό που επιβαρύνεται μέρα με τη μέρα, αφού ακόμη και τις τελευταίες ημέρες, δίπλα στους κάδους των απορριμάτων προστίθενται μεγάλες σακούλες με κλαδέματα.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png