Την Παρασκευή η πόντιση του τέταρτου καλωδίου της ΔΕΗ. Ξεκινούν αύριο οι εργασίες. .

Την Παρασκευή αναμένεται να ξεκινήσει τελικά η διαδικασία πόντισης του τέταρτου καλωδίου της ΔΕΗ, που θα συνδέσει το σταθμό της περιοχής του Σαρπά με τα Μέθανα. Αυτό προκύπτει μετά από δηλώσεις του δημάρχου Αίγινας κυρίου Σάκη Σακκιώτη σήμερα το απόγευμα. Ωστόσο οι εργασίες θα ξεκινήσουν αύριο από το ειδικό πλοίο που βρίσκεται στην Αίγινα από σήμερα το μεσημέρι. Οι εργασίες που ξεκινούν αύριο αφορούν την επισκόπηση του βυθού, ώστε να διαπιστωθούν οι αποστάσεις των άλλων τριών καλωδίων και θέματα που σχετίζονται με πιθανές εκσκαφές.


Το καλώδιο θα προσθέσει στο δίκτυο του νησιού επιπλέον 11 μεγαβάτ. Σύμφωνα με τις δηλώσεις του κυρίου Σακκιώτη, η σύνδεση του τέταρτου αγωγού στο δίκτυο του νησιού αναμένεται να γίνει το Σάββατο 7 Ιουλίου. Σε σχετική ερώτηση για τα "χερσαία έργα" ο κύριος Σακκιώτης απάντησε ότι υπήρξε μία καθυστέρηση λόγω κάποιων εγγράφων και ότι οι εργασίες αναμένεται να ξεκινήσουν τις επόμενες τρεις ημέρες.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png