Νέα έκκληση Παναγιώτη Μαρμαρινού για τον περιορισμό της κατανάλωσης του νερού. .

Νέα έκκληση απεύθυνε σήμερα το πρωί ο αντιδήμαρχος ύδρευσης κύριος Παναγιώτης Μαρμαρινός μέσω του ραδιοφώνου του Aegina Portal για τον περιορισμό της κατανάλωσης του νερού, καθώς το πρόβλημα της υδροδότησης παραμένει, αφού μετά τις χθεσινοβραδινές εξελίξεις οι δύο υδροφόρες που τροφοδοτούν την Αίγινα με νερό δεν πραγματοποίησαν το δρομολόγιο τους, λόγω της απαγόρευσης του απόπλου από το λιμεναρχείο Περάματος. Ο κύριος Μαρμαρινός προσέθεσε ένα νέο στοιχείο, καθώς όπως υποστήριξε η απαγόρευση του απόπλου προήλθε μετά από ανώνυμη καταγγελία.

Οι δηλώσεις του αντιδημάρχουν Παναγιώτη Μαρμαρινού στο ραδιόφωνο του Aegina Portal:


Σύμφωνα με τις δηλώσεις του κυρίου Μαρμαρινού, ο χάρτης με το πρόβλημα της υδροδότησης εντοπίζεται στη Σουβάλα, το Βαθύ και την Κυψέλη και ο ίδιος ζήτησε από τους κατοίκους αυτών των περιοχών, αλλά και της Αίγινας να χρησιμοποιούν το νερό μόνο για απόλυτες ανάγκες της καθημερινότητας και όχι για πότισμα. Παράλληλα ενημέρωσε τους επαγγελματίες αυτών των περιοχών και ειδικά τους ξενοδόχους, ότι σε περίπτωση που μείνουν από νερό, υπάρχει διαθέσιμη υδροφόρα στην περιοχή που θα τους προμηθεύσει με νερό δωρεάν. Τέλος, σύμφωνα με τις εκτιμήσεις του δεν θα παρουσιαστεί πρόβλημα στην Πέρδικα, το Μεσαγρό, την Αγία Μαρίνα και την Αίγινα που υδροδοτούνται με διαφορετικούς τρόπους.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png