Την αρνητική δημοσιότητα προκαλούν τα προβλήματα στην αποκομιδή των απορριμάτων. .

Την αρνητική δημοσιότητα μέσα από εφημερίδες πανελλαδικής κυκλοφορίας, φαίνεται ότι θα προκαλέσουν τα πολλαπλά προβλήματα στην αποκομιδή των απορριμάτων τους τελευταίους μήνες. Η κατάσταση που έχει διαμορφωθεί, έχει δημιουργήσει την αγανάκτηση ανάμεσα σε κατοίκους και παραθεριστές του νησιού, που προβαίνουν μαζικά σε καταγγελίες για τα όσα συμβαίνουν στην Αίγινα.


Πρόκειται για μία ακόμη παράμετρο του προβλήματος, που ενδέχεται να πλήξει το τουριστικό προϊόν του νησιού, όπως εκτιμούν κύκλοι της τουριστικής αγοράς στην Αίγινα. Η καταγραφή μιας απωθητικής εικόνας, ακόμη και ως προϊόν σοβαρής δημοσιογραφικής έρευνας, θα μπορούσε να λειτουργήσει αρνητικά για τους εν δυνάμει επισκέπτες του νησιού ειδικά αυτή την περίοδο. Οι ίδιοι την χαρακτηρίζουν ως μία "παράπλευρη απώλεια" για την οποία θα έπρεπε να έχει ληφθεί μέριμνα αρκετούς μήνες πριν.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png