Οι πολύ υψηλές οι θερμοκρασίες το κύριο χαρακτηριστικό του καιρού στην Αίγινα. Από την Αντιπεριφέρεια ανακοινώθηκαν οι κλιματιζόμενοι χώροι.

Οι θερμοκρασίες που στο κέντρο της Αίγινας αναμένεται να ξεπεράσουν τους 36 °C το μεσημέρι, είναι το κύριο χαρακτηριστικό της σημερινής ημέρας στο νησί. Σύμφωνα με τα μέχρι τώρα στοιχεία, παρόμοιες αναμένεται να είναι οι καιρικές συνθήκες και τις επόμενες ημέρες, ενώ η θερμοκρασία αναμένεται να ανέβει ακόμη περισσότερο στην αρχή της ερχόμενης εβδομάδας.


Οι κάτοικοι και οι παραθεριστές του νησιού αναζητούν από το πρωί μερικές στιγμές δροσιάς στις παραλίες της Αίγινας, ενώ από την Αντιπεριφέρεια Νήσων δημοσιεύθηκε σήμερα πίνακα με τα κτίρια που κλιματίζονται και τα οποία μπορούν να χρησιμοποιούν για την προστασία τους οι κάτοικοι της Αίγινας. Το πρώτο είναι η αίθουσα του δημοτικού συμβουλίου στην περιοχή του Μεριστού και το δεύτερο η αίθουσα διαλέξεων του Κέντρου Υγείας.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png