Κλειστή παραμένει παρά τις υψηλές θερμοκρασίες η αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου. Έχει οριστεί ως δημόσιος κλιματιζόμενος χώρος από την Αντιπεριφέρεια. .

Σύμφωνα με χθεσινή ενημέρωση από το ιδιαίτερο γραφείο του Αντιπεριφερειάρχη Νήσων, με την οποία δημοσιεύθηκε ο κατάλογος που περιέχει τους δημόσιους κλιματιζόμενους χώρους, στους οποίους μπορούν να προφυλάσσονται οι πολίτες των περιοχών που αναφέρονται από τις υψηλές θερμοκρασίες, οι δημόσιοι κλιματιζόμενοι χώροι στην Αίγινα είναι δύο: Η αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στο Μεριστό και η αίθουσα συνεδριάσεων του Κέντρου Υγείας.


Παρά το γεγονός ότι η θερμοκρασία σήμερα το μεσημέρι στο κέντρο της Αίγινας ξεπέρασε τους 35 °C και η αίσθηση της ζέστης ήταν ιδιαίτερα έντονη, η αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στο Μεριστό δεν ήταν ανοιχτή για το κοινό ως όφειλε. Σε τακτικές, για τις ανάγκες του ρεπορτάζ επισκέψεις που πραγματοποιήσαμε σήμερα, από τις 2 το μεσημέρι μέχρι τις 5 το απόγευμα (την περίοδο με τις υψηλότερες θερμοκρασίες) η πόρτα της αίθουσας ήταν κλειδωμένη και η εξωτερική μονάδα του κλιματιστικού δεν λειτουργούσε.

Αντίθετα με την αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου, λειτουργούσε κανονικά και βρισκόταν σε αναμονή για την υποδοχή πολιτών η αίθουσα συνεδριάσεων του Κέντρου Υγείας Αίγινας. Σύμφωνα με το έγγραφο της Αντιπεριφέρειας η αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου πρέπει να παραμένει ανοιχτή από τις 8.00 - 20.00 καθημερινά, ενώ αυτή του Κέντρου Υγείας ολόκληρο το 24ώρο.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png