Ο κύριος Σάκης Σακκιώτης για τα προβλήματα στην υδροδότηση και τις διακοπές της ΔΕΗ. Δηλώσεις κ. Γιώργου Λεβεντάκη..

Ευθύνη στην εταιρία υδρομεταφορών καταλόγισε σήμερα το πρωί ο δήμαρχος Αίγινας κύριος Σάκης Σακκιώτης μιλώντας στο ραδιόφωνο του Aegina Portal, για τα προβλήματα της υδροδότησης στην Αίγινα, λέγοντας ότι την τελευταία εβδομάδα δεν μετέφερε στο νησί τις ποσότητες που όφειλε, αλλά ίσως και κάτι λιγότερο από τις μισές. Έκανε επίσης αναφορά στις διακοπές της ΔΕΗ που δημιούργησαν πρόσθετα προβλήματα στη λειτουργία των αντλιοστασίων, δήλωσε άγνοια για τα προβλήματα στην υδροδότηση του Κέντρου Υγείας χθες το απόγευμα, ενώ σχετικά με τα προβλήματα στην υδροδότηση παρέθεσε και το ζήτημα της μείωσης της πίεσης από την ΕΥΔΑΠ στον Πέραμα, εξαιτίας του οποίου η μεταφόρτωση του νερού στα υδροφόρα πλοία γίνεται με αργούς ρυθμούς. Για τα προβλήματα στις διακοπές της ΔΕΗ είπε ότι από την ενημέρωση που είχε αυτές οφείλονταν σε βλάβη στην περιοχή των Αγίων Ασωμάτων η οποία έχει αποκατασταθεί, ενώ άφησε ανοικτό το ενδεχόμενο να υπάρξουν και άλλες μέχρι την ολοκλήρωση των εργασιών για τη σύνδεση του τέταρτου αγωγού της ΔΕΗ στο Σαρπά. Αναλυτικά οι δηλώσεις του κυρίου Σακκιώτη στο ηχητικό αρχείο που ακολουθεί.

Οι δηλώσεις του κυρίου Σάκη Σακκιώτη στο ραδιόφωνο του Aegina Portal.


Με τις δηλώσεις του κυρίου Σάκη Σακκιώτη να επιρρίπτουν σαφείς ευθύνες στην εταιρεία υδρομεταφορών, επικοινωνήσαμε με τον κύριο Γιώργο Λεβεντάκη, ιδιοκτήτη της εταιρείας ΛΙΜΕΝΑΡΙ Ν.Ε. που μεταφέρει νερό στην Αίγινα. Ο κύριος Λεβεντάκης από την πλευρά του ήταν κατηγορηματικός, καθώς δήλωσε ότι μεταφέρει τις ποσότητες που ορίζει η σύμβαση με το Δήμο Αίγινας. Συμπλήρωσε επίσης ότι αυτό προκύπτει από τα επίσημα παραστατικά του Λιμεναρχείου, ενώ τόνισε ότι η δεξαμενή στο Λεόντι είναι γεμάτη, αλλά οι βυθίσεις της ηλεκτροδότησης με τις συχνές διακοπές δημιούργησαν τα προβλήματα στην υδροδότηση. Για το θέμα της πτώσης της πίεσης στο Πέραμα από το δίκτυο της ΕΥΔΑΠ, κάτι που δημιουργεί καθυστέρηση στη γρήγορη μεταφόρτωση του νερού στις υδροφόρες, ο κύριος Λεβεντάκης είπε ότι αυτό ισχύει πράγματι. Υπογράμμισε ότι ενώ η πίεση θα έπρεπε να είναι 300 κυβικά την ώρα, αυτή είναι 180. Για να αντιμετωπίσει αυτό το πρόβλημα, χρησιμοποιεί και τρίτο πλοίο το "ΛΙΜΕΝΑΡΙ" το οποίο παραμένει στο Πέραμα και λειτουργεί ως "αποθήκη" ώστε να εφοδιάζονται με ταχύτερους ρυθμούς το "Ιωάννης" και τα "Φιλιατρά". Τέλος ο κύριος Λεβεντάκης παρέθεσε για μία ακόμη φορά τις απαιτητικές συνθήκες της οικονομίας στην αγορά καυσίμων και τα συνολικά έξοδα των πλοίων, κάνοντας παράλληλα λόγο για χαμηλή ροή πληρωμών από την πλευρά του Δήμου. (η ραδιοφωνική σύνδεση και καταγραφή με τον κύριο Λεβεντάκη δεν ήταν εφικτή λόγω κακής τηλεφωνικής σύνδεσης).


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png