Χωρίς τηλεφωνική επικοινωνία με τον έξω κόσμο παραμένουν τα ιατρεία του ΕΟΠΥΥ στην Αίγινα..

Χωρίς τηλεφωνική επικοινωνία με τον έξω κόσμο παραμένουν τα ιατρεία του ΕΟΠΥΥ στην Αίγινα, στο κτίριο που στεγάζονταν τα εξωτερικά ιατρεία του ΙΚΑ. Ο λογαριασμός της τηλεφωνικής γραμμής δεν έχει πληρωθεί και έτσι εδώ και περίπου δύο μήνες, η τηλεφωνική σύνδεση για οποιοδήποτε λόγο είναι αδύνατη. Από το καντράν της τηλεφωνικής συσκευής μόνο αριθμοί έκτακτης επικοινωνίας μπορούν να κληθούν και κανένας δεν γνωρίζει πότε θα λήξει αυτός ο ιδιότυπος αποκλεισμός.


Από τους ιατρούς που εργάζονται εκεί έχουν σταλεί σχετικά έγγραφα στις αρμόδιες υπηρεσίες του ΕΟΠΥΥ, αλλά μέχρι στιγμής δεν υπάρχει κάποια ανταπόκριση. Όμως εκτός από την τηλεφωνική γραμμή, εκτός παραμένει και το σύστημα ηλεκτρονικής συνταγογράφησης, καθώς τα γραφεία της Αίγινας δεν έχουν παραλάβει ακόμη υπολογιστές, εκτυπωτές και όλη την απαραίτητη υλικοτεχνική υποδομή που απαιτείται για να λειτουργήσει το σύστημα.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png