Δημιουργικά πρωινά για παιδιά από το Σύλλογο Γυναικών Αίγινας. .

Ξεκίνησε πριν από δύο εβδομάδες και συνεχίζεται με μεγάλη επιτυχία το πρόγραμμα δημιουργικής απασχόλησης παιδιών από το Σύλλογο Γυναικών Αίγινας. Το πρόγραμμα λειτουργεί κάθε Τετάρτη από τις 9:30 το πρωί μέχρι τις 12:30 το μεσημέρι. Τα παιδιά μαθαίνουν να ζωγραφίζουν και να κάνουν χειροτεχνίες, παίζουν και τρώνε το κολατσιό τους. Η προσέλευση είναι πολύ μεγάλη και τα παιδιά το διασκεδάζουν πραγματικά. Από την πλευρά τους οι γονείς έχουν ζητήσει ήδη το πρόγραμμα να επεκταθεί και σε άλλες ημέρες της εβδομάδας.


Σήμερα τα παιδιά έμαθαν να ζωγραφίζουν φιγούρες του Καραγκιόζη, κάτι που τα ενθουσίασε! Το πρόγραμμα βασίζεται σε εθελοντική προσφορά και αφορά όχι μόνο τα παιδιά που μένουν μόνιμα στο νησί, αλλά και όσα παραθερίζουν κάνοντας τις καλοκαιρινές τους διακοπές. Η συμμετοχή στο πρόγραμμα κοστίζει τρία ευρώ με τα οποία καλύπτεται το κόστος των υλικών για τη ζωγραφική και τη χειροτεχνία. Το πρόγραμμα γίνεται στην αίθουσα του Συλλόγου Γυναικών Αίγινας.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png