Κόκκινο "χτύπησε" ο υδράργυρος σήμερα στην Αίγινα. .

Οι υψηλές θερμοκρασίες συνεχίζουν να πλήττουν και σήμερα την Αίγινα, με τον υδράργυρο να "κτυπά κόκκινο" σήμερα το μεσημέρι, αγγίζοντας στο κέντρο της Αίγινας τους 39 °C. Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουμε συγκεντρώσει μέχρι αυτή τη στιγμή, πρόκειται για την πιο ζεστή ημέρα του καλοκαιριού. Οι κάτοικοι και οι παραθεριστές του νησιού, αναζητούν ανάσες δροσιάς στις παραλίες, αλλά και στα κλιματιστικά.


Ωστόσο οι ζέστες των τελευταίων ημερών δεν πρόκειται να υποχωρήσουν, τουλάχιστον πριν την ερχόμενη Τρίτη, οπότε και αναμένεται η θερμοκρασία να υποχωρήσει λόγων των βοριάδων που θα ενισχυθούν σταδιακά. Σύμφωνα με τις τελευταίες προβλέψεις η θερμοκρασία θα ανέβει ακόμη περισσότερο το Σαββατοκύριακο.

Σύμφωνα με απόφαση της Αντιπεριφέρειας Νήσων οι δημόσιοι κλιματιζόμενοι χώροι στην Αίγινα είναι αίθουσα συνεδριάσεων του Κέντρου Υγείας που λειτουργεί όλο το 24ωρο και η αίθουσα του Δημοτικού Συμβουλίου στο Μεριστό που λειτουργεί 8 π.μ. με 8 μ.μ. Οι πολίτες μπορούν να χρησιμοποιούν αυτούς τους δύο κλιματιζόμενους χώρους σε περιόδους μεγάλης ζέστης. Αίθουσα Δημοτικού Συμβουλίου - Μεριστός (Λειτουργεί 8 π.μ. με 8 μ.μ.) και αίθουσα συνεδριάσεων - Κέντρο Υγείας Αίγινας (Λειτουργεί όλο το 24ωρο). Δείτε τις τοποθεσίες που βρίσκονται αυτές οι περιοχές εδώ.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png