Στη διάθεση των κατοίκων και των επισκεπτών της Πέρδικας ο χώρος του parking. .

Στη διάθεση των κατοίκων και των επισκεπτών της Πέρδικας και μάλιστα εντελώς δωρεάν βρίσκεται ο χώρος του parking που υλοποιήθηκε από την Επαγγελματική Ένωση Πέρδικας, με τη συνεργασία της Τοπικής Κοινότητας. Οι εργασίες για την αξιοποίηση του χώρου κράτησαν περίπου μία εβδομάδα. Ο χώρος καθαρίστηκε, το έδαφος διαμορφώθηκε και τοποθετήθηκαν ταμπέλες σήμανσης. Ο πρόεδρος της επαγγελματικής ένωσης κύριος Νεκτάριος Κοκόλης, επισήμανε την ιδιαίτερη αξία που έχουν τέτοιου είδους προσπάθειες, μέσα στο πιεσμένο οικονομικό πλαίσιο, που συνεισφέρουν στην αναβάθμιση του τουριστικού προϊόντος. 


Για το ίδιο θέμα μίλησε και ο πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Πέρδικας κύριος Τάσος Αμάφης, που αφού ευχαρίστησε τον κύριο Κοκόλη για τη συνεργασία, δήλωσε την πρόθεση της κοινότητας να διαμορφωθεί ως parking και ένας ακόμη χώρος που βρίσκεται στην περιοχή. Σημειώνουμε ότι το parking διαθέτει 30-40 θέσεις parking που θα φανούν ιδιαίτερα πολύτιμες κατά τη διάρκεια της καλοκαιρινής περιόδου. Ο κύριος Αμάφης μίλησε επίσης για την πρόσφατη, θετική εξέλιξη στο θέμα των ιχθυοκαλλιεργειών και ευχαρίστησε όλους τους φορείς που ασχολήθηκαν με το ζήτημα.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png