"Επί ποδός" οι αδειούχοι του Ιουλίου. Αυξημένη η επιβατική κίνηση σήμερα στο κεντρικό λιμάνι της Αίγινας. .

Με το mini καύσωνα να συνεχίζεται και κατά τη διάρκεια του Σαββατοκύριακου, οι κάτοικοι του λεκανοπεδίου στρέφονται στις δροσερές παραλίες. Οι αδειούχοι του Ιουλίου δημιουργούν το πρώτο μεγάλο "κύμα" μετακίνησης παραθεριστών προς την Αίγινα. Έτσι η κίνηση από το πρωί στο κεντρικό λιμάνι του νησιού είναι αυξημένη, κίνηση που αναμένεται να κορυφωθεί τις απογευματινές ώρες. Η Αίγινα δείχνει να είναι ο πιο δημοφιλής προορισμός, για ένα διήμερο χαλάρωσης και διασκέδασης ή για τις πολυήμερες καλοκαιρινές διακοπές.


Στο πλαίσιο της αυξημένης ακτοπλοϊκής κίνησης λόγω και της εξόδου των πρώτων αδειούχων, κινούνται και επιχειρήσεις του νησιού που δραστηριοποιούνται γύρω από τον τουρισμό. "Δροσερές" στιγμές ξεκούρασης είναι έτοιμες να προσφέρουν οι οργανωμένες παραλίες του νησιού, τα εστιατόρια, τα cafe και τα clubs της Αίγινας που υποδέχονται το Σαββατοκύριακο με πολλά δυνατά events!


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png