Για τη φετινή παραγωγή του φιστικιού θα υπάρξει αναλυτικότερο ρεπορτάζ τις επόμενες ημέρες. Πάντως μέχρι στιγμής τα πρώτα μηνύματα από τους παραγωγούς είναι αισιόδοξα. Πολλοί από τους φιστικοπαραγωγούς του νησιού την τελευταία περίοδο προσπαθούν με την κατάλληλη φυτοπροστασία να διασφαλίσουν την καλύτερη δυνατή ποιότητα, κάτι που είναι και το ζητούμενο για τη διάθεσή του τελικού προϊόντος στην αγορά.
Ενθαρρυντικά τα μηνύματα για τη φετινή σοδιά του φιστικιού στην Αίγινα. .
Ενθαρρυντικά δείχνουν να είναι τα μηνύματα για τη φετινή σοδιά του φιστικιού στην Αίγινα. Μετά από την πολύ κακή σοδιά πέρυσι, λόγω των καιρικών συνθηκών, με τις πολλές βροχοπτώσεις και την μεγάλη βλάστηση που δημιούργησαν προβλήματα στην ανάπτυξη του καρπού, φέτος τα δεδομένα μοιάζουν να είναι τελείως διαφορετικά και οι παραγωγοί του νησιού μιλούν για μία πολύ καλή χρονιά.
Για τη φετινή παραγωγή του φιστικιού θα υπάρξει αναλυτικότερο ρεπορτάζ τις επόμενες ημέρες. Πάντως μέχρι στιγμής τα πρώτα μηνύματα από τους παραγωγούς είναι αισιόδοξα. Πολλοί από τους φιστικοπαραγωγούς του νησιού την τελευταία περίοδο προσπαθούν με την κατάλληλη φυτοπροστασία να διασφαλίσουν την καλύτερη δυνατή ποιότητα, κάτι που είναι και το ζητούμενο για τη διάθεσή του τελικού προϊόντος στην αγορά.
Για τη φετινή παραγωγή του φιστικιού θα υπάρξει αναλυτικότερο ρεπορτάζ τις επόμενες ημέρες. Πάντως μέχρι στιγμής τα πρώτα μηνύματα από τους παραγωγούς είναι αισιόδοξα. Πολλοί από τους φιστικοπαραγωγούς του νησιού την τελευταία περίοδο προσπαθούν με την κατάλληλη φυτοπροστασία να διασφαλίσουν την καλύτερη δυνατή ποιότητα, κάτι που είναι και το ζητούμενο για τη διάθεσή του τελικού προϊόντος στην αγορά.