Πτώση ευκαλύπτου στην περιοχή της "Παναγίτσας". Από θαύμα δεν υπήρξαν θύματα. .

Ένα κλαδί από τον μεγάλο ευκάλυπτο που βρίσκεται στο κηπάριο στην περιοχή της Παναγίτσας, κατέπεσε σήμερα το μεσημέρι. Το μέγεθος και το βάρος του κλαδιού ήταν τόσο, που θα μπορούσε να τραυματίσει σοβαρά οποιονδήποτε περαστικό, καθώς το μέρος είναι ιδιαίτερα πολυσύχναστο. Να σημειώσουμε ότι λίγα μόλις μέτρα από το σημείο που έπεσε το κλαδί που ευκαλύπτου, βρίσκεται ένα περίπτερο στο οποίο μονίμως μεγάλη κίνηση, ενώ σαφώς θα μπορούσε να έχει τραυματιστεί κάποιος από τους εργαζόμενους στο περίπτερο.


Παρόμοιο περιστατικό είχε συμβεί στο ίδιο σημείο και παλαιότερα. Για την επικινδυνότητα του γιγαντιαίου ευκαλύπτου που βρίσκεται στην περιοχή, είχε ενημερωθεί ο Δήμος Αίγινας, χωρίς ωστόσο να γίνουν οι απαραίτητες εργασίες. Οι κάτοικοι και οι επαγγελματίες της περιοχής κάνουν έκκληση στην αρμόδια υπηρεσία του Δήμου να μεριμνήσει άμεσα για το ζήτημα, καθώς αυτή τη φορά από θαύμα δεν υπήρξε κάποιος τραυματισμός.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png