Τα δέκα του χρόνια γιόρτασε το γυμναστήριο Nama.


Μία εξαιρετική βραδιά, δίπλα στη θάλασσα, στην παραλία του Aqua Loca χάρισε το γυμναστήριο Nama στους φίλους και τα μέλη του, με την ευκαιρία της συμπλήρωσης δέκα χρόνων λειτουργίας. Η εκδήλωση αυτή που αποτελεί θεσμό και γίνεται στις αρχές του καλοκαιριού, φέτος άλλαξε χώρο παρουσίας και μεταφέρθηκε δίπλα στη θάλασσα. Έτσι το Σάββατο που μας πέρασε, λίγο μετά τις 9 το βράδυ οι προσκεκλημένοι του Nama, είχαν την ευκαιρία να χαλαρώσουν στις εγκαταστάσεις του Aqua Loca, παρακολουθώντας ένα εντυπωσιακό πρόγραμμα που παρουσίασαν οι συνεργάτες και τα μέλη του γυμναστηρίου.

Τη βραδιά προλόγισε η κυρία Ευαγγελία Ρεκλείτη, γυμνάστρια και ιδιοκτήτρια του Nama Health Club, παρουσιάζοντας ονομαστικά τα μέλη του γυμναστηρίου που συμμετείχαν επί σκηνής, αλλά και όλους όσους συνέδραμαν στην οργάνωση της βραδιάς. Ειδικά για το τελευταίο πρέπει να γίνει ξεχωριστή αναφορά, καθώς οργανωτικά η εκδήλωση ήταν προσεγμένη και στην παραμικρή της λεπτομέρεια. Το πρόγραμμα που ακολούθησε ήταν πολύχρωμο, ζωντανό και γεμάτο ενέργεια και δίκαια κέρδισε το παρατεταμένο χειροκρότημα του κοινού που είχε κατακλύσει την παραλία του Aqua Loca. Λίγο πριν το τέλος τους προγράμματος η κυρία Ρεκλείτη μαζί με τους συνεργάτες της έσβησαν τα δέκα κεράκια της τούρτας, μέσα σε μία υπέροχη ατμόσφαιρα με πυροτεχνήματα, μουσική και τις επευφημίες όλων όσων παρακολούθησαν την εκδήλωση.

Ακολούθησε party όπου όλοι είχαν την ευκαιρία να χαλαρώσουν απολαμβάνοντας ένα ποτό δίπλα στη θάλασσα. Χρόνια πολλά και πάντα επιτυχίες!


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png