Προβλήματα στην υδροδότηση από βλάβες σε αντλίες και αγωγό..

Δύο απανωτά προβλήματα ταλαιπώρησαν σήμερα τους υδρολήπτες του νησιού, τόσο στο κέντρο στην περιοχή του ΟΤΕ, όσο και στην περιοχή των Αγίων Ασωμάτων, στην Κυψέλη και τις Πολλές Ελιές και άλλα σημεία της περιφέρειας. Πιο συγκεκριμένα το πρωί παρουσιάστηκε βλάβη σε ανωφέρια της οδού Πρωτονοταρίου στην περιοχή του ΟΤΕ. Από την βλάβη έμειναν χωρίς νερό υδρολήπτες σε γειτονικές περιοχές, ενώ μεγάλες ποσότητες νερού έφτασαν μέχρι την οδό Πηλέως και τη Σπύρου Ρόδη. Η βλάβη αποκαταστάθηκε το μεσημέρι από συνεργείο του Δήμου.


Σημαντικότερα παραμένουν τα προβλήματα στην περιοχή των Αγίων Ασωμάτων. Εκεί σύμφωνα με ενημέρωση από τον αρμόδιο αντιδήμαρχο κύριο Παναγιώτη Μαρμαρινό, προκλήθηκε βλάβη σε δύο αντλίες οι οποίες και έπρεπε να αντικατασταθούν. Σύμφωνα με την ίδια ενημέρωση για το λόγο αυτό διακόπηκε η υδροδότηση που επηρέασε υδρολήπτες στους Αγίους Ασωμάτους, Κυψέλη και αλλού, ενώ γίνονται προσπάθειες ώστε να επανέλθει η υδροδότηση μέχρι τις 8 το βράδυ.

Την ίδια στιγμή και με τη θερμοκρασία να είναι αρκετά υψηλή σήμερα στην Αίγινα, δεκάδες υδρολήπτες επικοινώνησαν σήμερα με το Aegina Portal θέλοντας να καταγγείλουν τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Πολλοί δηλώνουν οργισμένοι, καθώς αυτά τα προβλήματα επαναλαμβάνονται με σταθερή περιοδικότητα.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png