Σαββατοκύριακο με αυξημένη κίνηση στο κεντρικό λιμάνι της Αίγινας. .

Ιδιαίτερα αυξημένη είναι η κίνηση στο κεντρικό λιμάνι της Αίγινας από εχθές Παρασκευή, κίνηση η οποία αναμένεται να κορυφωθεί σήμερα με το απόγευμα. Καθώς οι αδειούχοι του Αυγούστου εγκαταλείπουν την πρωτεύουσα, δημιουργείται ο γνώριμος συνωστισμός τόσο στο λιμάνι του Πειραιά, όσο και στα λιμάνια τελικού προορισμού όπως είναι η Αίγινα. Μάλιστα ένα θετικό στοιχείο είναι ότι οι παραθεριστές που έφτασαν στο νησί την περίοδο πριν από τον Αύγουστο παραμένουν (οι αναχωρήσεις είναι σημαντικά περιορισμένες).


Την απόφαση των κατοίκων του Λεκανοπεδίου να ταξιδεύουν προς ένα κοντινό προορισμό, ακόμη κι πρόκειται για ένα Σαββατοκύριακο, ενισχύουν και οι προβλέψεις της Εθνικής Μετεωρολογικής Υπηρεσίας για άνοδο του υδραργύρου τις επόμενες μέρες. Από το λιμάνι του Πειραιά τις δύο πρώτες ημέρες του Αυγούστου με προορισμό τον Αργοσαρωνικό αναχώρησαν 9.564 επιβάτες.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png