Προβλήματα στην κίνηση πεζών και οχημάτων στην περιοχή της Παναγίτσας. .

Σημαντικά ήταν τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν απόψε στην κίνηση πεζών και οχημάτων στην περιοχή της Παναγίτσας. Λίγες μόλις στιγμές μετά την έναρξη της πεζοδρόμησης της παραλίας, τα οχήματα που είχαν σταθμεύσει εκεί κοντά ή ακόμη και αυτά που έτυχε να έχουν περάσει την πρώτη ζώνη απαγόρευσης (από το stop που υπάρχει στο Δημοτικό Στάδιο Αίγινας) κυριολεκτικά εγκλωβίστηκαν. Παρκαρισμένα αυτοκίνητα που έπρεπε να μετακινηθούν, ΤΑΞΙ που έπρεπε να αποβιβάσουν τους πελάτες τους, πεζοί με μικρά παιδιά που προσπαθούσαν να διασχίσουν το δρόμο και μηχανάκια κάθε είδους που περνούσαν ανάμεσα, συνέθεσαν μία εικόνα εκνευρισμού και παράνοιας.


Μεγάλο πρόβλημα δημιούργησαν τα με άναρχο τρόπο σταθμευμένα αυτοκίνητα, που εμπόδιζαν κάθε είσοδο ή έξοδο στο μικρότερους παράλληλους δρόμους της παραλίας. Φυσικά ούτε λόγος για τη δυνατότητα να περάσει κάποιο πυροσβεστικό ή ασθενοφόρο. Τέλος, ιδιαίτερα αυξημένη ήταν η κίνηση σήμερα το βράδυ στον παραλιακό Αίγινας - Πέρδικας, ενώ νωρίτερα στον ίδιο δρόμο δύναμη από το Αστυνομικό Τμήμα Αίγινας έκανε ελέγχους σε διερχόμενα οχήματα.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png