Το σύνολο των αναγκών σε τρόφιμα προσφέρει η ΑΝΕΔΗΚ ΚΡΗΤΙΚΟΣ Α.Ε. στο Νοσοκομείο Αίγινας. .

Μία σημαντική προσφορά αποτελεί η δωρεάν διάθεση του συνόλου των τροφίμων, που απαιτούνται για τη σίτιση όσων νοσηλεύονται στο νοσοκομείο Αίγινας "Άγιος Διονύσιος". Η προσφορά αφορά όλο το έτος 2012 και έγινε από την εταιρεία ΑΝΕΔΗΚ ΚΡΗΤΙΚΟΣ Α.Ε. Αυτή έρχεται να προστεθεί σε όλες εκείνες τις δράσεις και τις πρωτοβουλίες, που σκοπό έχουν με τον έναν ή τον άλλον τρόπο να ανακουφίσουν τα σημαντικά οικονομικά προβλήματα του νοσοκομείου. Για τον ίδιο λόγο το διοικητικό συμβούλιο εξέδωσε ευχαριστήρια επιστολή η οποία αναφέρει τα ακόλουθα:


"Το διοικητικό συμβούλιο του Νοσοκομείου Αίγινας "Ο Άγιος Διονύσιος" ευχαριστεί δημόσια την ΑΝΕΔΗΚ ΚΡΗΤΙΚΟΣ Α.Ε. και προσωπικά τον κύριο Άγγελο Κρητικό για την προσφορά, δωρεάν προς το νοσοκομείο, των απαραιτήτων τροφίμων για τη σίτιση των νοσηλευομένων στο νοσοκομείο μας δι' ολόκληρων το τρέχον έτος 2012". Την ευχαριστήρια επιστολή υπογράφουν ο πρόεδρος κύριος Σώζων Βελιώτης και ο διευθυντής κύριος Κωνσταντίνος Καλοκέντης.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png