Ένα μεγάλο κλαδί πεύκου έπεσε κοντά στα καθίσματα σε χώρο που θα γίνει θεατρική παράσταση. Ευτυχώς δεν χτύπησε κανείς. .

Δεν είναι γνωστή η ακριβής ώρα που έγινε το περιστατικό, όμως μόνο στην καλή τύχη θα μπορούσε να αποδοθεί το γεγονός, ότι το μεγάλο κλαδί που αποσχίστηκε από πεύκο στο προαύλιο του 1ου Δημοτικού Σχολείου δεν έγινε η αιτία να τραυματιστεί κάποιος. Πιο συγκεκριμένα σήμερα το απόγευμα στον προαύλιο χώρο του 1ου Δημοτικού Σχολείου Αίγινας, στο οποίο έχει προγραμματιστεί μία θεατρική παράσταση την ερχόμενη εβδομάδα, εντοπίστηκε μεγάλο κλαδί που είχε πέσει κοντά στα καθίσματα της πλατείας.


Η πτώση του μεγάλου κλαδιού από το επίσης μεγάλο πεύκο που υπάρχει δίπλα στα καθίσματα, δημιούργησε όπως ήταν φυσικό ανησυχία. Το γεγονός θα πρέπει να χαρακτηριστεί αρκετά σοβαρό, αν αναλογιστεί κανείς ότι σε ενάμιση περίπου μήνα θα ξεκινήσουν τα μαθήματα, οπότε και το προαύλιο του σχολείου θα είναι γεμάτο από παιδιά, που θα παίζουν αμέριμνα στο χώρο. Πρόκειται για την τρίτη πτώση κλαδιού (σε διάφορα σημεία του νησιού κάθε φορά) μέσα σε μία εβδομάδα, που από τύχη και μόνο δεν υπήρχε κάποιος τραυματισμός.
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png




Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png