Ισχυρή καταιγίδα στην Αίγινα. .

Άλλαξε το σκηνικό του καιρού σήμερα το απόγευμα, καθώς λίγο μετά τις 7 εκδηλώθηκε ισχυρή καταιγίδα στο νησί. Η παροδική αυτή μεταβολή του καιρού συνοδεύτηκε με ισχυρές βροχοπτώσεις οι οποίες ήταν μικρής διάρκειας, ισχυρούς ανέμους και κεραυνούς. Η καταιγίδα έπληξε ιδιαίτερα το κέντρο της Αίγινας, βρίσκοντας απροετοίμαστους τους κατοίκους και τους επισκέπτες του νησιού που Σάββατο απόγευμα είχαν κατέβει στο κέντρο για τα ψώνια τους.


Μετά την κορύφωση του καύσωνα τις τελευταίες ημέρες, χθες Παρασκευή ξεκίνησε η σταδιακή μεταβολή του καιρού με πτώση της θερμοκρασίας και πολύ ασθενείς βροχοπτώσεις που επηρέασαν πολλές δραστηριότητες που γίνονται στην ύπαιθρο. Η σημερινή καταιγίδα, αν και έντονη, ευτυχώς είχε μικρή διάρκεια και δεν πρόλαβαν να αναπτυχθούν πλημμυρικά επεισόδια, καθώς πολλά φρεάτια στο κέντρο του νησιού ήταν καλυμμένα.

Τέλος να σημειώσουμε ότι στην περιοχή των Αγίων παρουσιάστηκε πολύ έντονη χαλαζόπτωση και συνθήκες που περιόρισαν την ορατότητα στα πέντε μέτρα.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png