Προσωρινή απαγόρευση της κυκλοφορίας για τα οχήματα σε δρόμους κοντά στη Μητρόπολη, λόγω της συναυλίας του 7ου Μουσικού Φεστιβάλ Αίγινας. .

Κλειστοί θα παραμείνουν σήμερα το βράδυ από τις 9 μ.μ. έως και τις 11 μ.μ. οι δρόμοι που βρίσκονται γύρω από το Μητροπολιτικό Ναό της Αίγινας. Πιο συγκεκριμένα από τις 9-11 μ.μ. δεν θα επιτρέπεται η κυκλοφορία όλων των οχημάτων: 1) στην οδό Μητροπόλεως, από την Αφαίας έως την Αγίας Αθανασίας 2) στην οδό Αντωνίου Πελεκάνου έως Νικ. Πέππα και 3) στην οδό Σολωμού. Για την προσωρινή απαγόρευση της κυκλοφορίας των οχημάτων στις παραπάνω οδούς, χορηγήθηκε άδεια από το Δήμο Αίγινας, μετά από αίτηση των διοργανωτών του 7ου Διεθνούς Μουσικού Φεστιβάλ, προκειμένου να μην υπάρχει όχληση από τους θορύβους των οχημάτων κατά την ώρα διεξαγωγής των συναυλιών, που θα γίνονται χωρίς τη χρήση μικροφωνικών εγκαταστάσεων.

Να σημειώσουμε ότι η απόφαση ισχύει για σήμερα 17 Αυγούστου, αλλά και για τις επόμενες συναυλίες του προγράμματος του φεστιβάλ που θα γίνουν στον Μητροπολιτικό Ναό, δηλαδή στις 25, 26 και 29 Αυγούστου. Οι προϋποθέσεις που θέτει ο Δήμος Αίγινας για το κλείσιμο των οδών είναι: 1) να τοποθετηθούν κατάλληλα μέσα σήμανσης και 2) το κλείσιμο των οδών να γίνει μόνο κατά το απαιτούμενο χρονικό διάστημα. Η απόφαση έχει κοινοποιηθεί στο Αστυνομικό Τμήμα Αίγινας και τη Δημοτική Αστυνομία.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png