Νέος κύκλος έντασης για οφειλές του Δήμου Αίγινας προς του υδρομεταφορείς. .

Νέος κύκλος έντασης φαίνεται να δημιουργείται ανάμεσα στις δύο εταιρείες που μεταφέρουν με τα υδροφόρα πλοία τους νερό προς την Αίγινα, μετά από τις επιστολές εκπροσώπων των εταιριών που δημοσιοποιήθηκαν με διαφορά λίγων ωρών. Οι επιστολές αφορούν τις οφειλές του Δήμου Αίγινας προς τις δύο εταιρίες και από το περιεχόμενό τους φαίνεται ότι ο νέος κύκλος έντασης προέρχεται από την απόφαση της οικονομικής υπηρεσίας του Δήμου Αίγινας, να υπαναχωρήσει στη δέσμευσή του να καταβάλει ένα σημαντικό μέρος των οφειλομένων στο τέλος της εβδομάδας. Σύμφωνα με την επιστολή της εταιρίας "ΛΙΜΕΝΑΡΙ Ναυτική Εταιρεία", το ύψος των οφειλομένων θα είναι 800.000 ευρώ μέχρι το τέλος του μήνα, ενώ οι οφειλές προς την εταιρία "ΑΙΓΙΝΑ Ι Ναυτική Εταιρεία " σύμφωνα πάντα με το περιεχόμενο της επιστολής ανέρχονται σε περισσότερα από 500.000 μέχρι το τέλος του μήνα.


Οι επιστολές των δύο εταιρειών ολοκληρώνεται με την γνωστοποίησή της πρόθεσής τους να σταματήσουν οι πλόες των υδροφόρων τους, αν δεν καταβληθεί το αμέσως επόμενο διάστημα ένα σημαντικό μέρος των οφειλών του Δήμου Αίγινας.

Μπορείτε να δείτε τις δύο επιστολές εδώ:

Επιστολή της εταιρίας "ΑΙΓΙΝΑ Ι Ναυτική Εταιρεία "

Επιστολή της εταιρίας "ΛΙΜΕΝΑΡΙ Ναυτική Εταιρεία"


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png