Νέες εξελίξεις στην υπόθεση του νερού. Λύνεται το πρόβλημα μετά από παρέμβαση των υπουργών: Αρβανιτόπουλου, Παναγιωτόπουλου και Μουσουρούλη. Αυτεπάγγελτη παρέμβαση εισαγγελέα το απόγευμα.

Νέα τροπή παίρνει το πρόβλημα που ταλανίζει τους κατοίκους και τους παραθεριστές του νησιού το τελευταίο εικοσιτετράωρο. Σε τηλεφωνική επικοινωνία λίγο νωρίτερα με τον υπουργό κύριο Κωνσταντίνο Αρβανιτόπουλο μας διαβεβαίωσε ότι μετά από παρέμβαση του ιδίου, καθώς και των υπουργών Παναγιωτόπουλου και Μουσουρούλη, το πρόβλημα θα λυθεί καθώς οι υδρομεταφορείς, μετά από συζήτηση μαζί τους, έδειξαν τη διάθεση να ξεκινήσουν και πάλι τα δρομολόγια των υδροφόρων πλοίων προς την Αίγινα, ίσως και σήμερα το βράδυ.

Λίγο αργότερα την είδηση επιβεβαίωσε και ο Δήμαρχος Αίγινας κύριος Σάκης Σακκιώτης. Να σημειώσουμε ότι αργά σήμερα το μεσημέρι υπήρχε για το ίδιο θέμα αυτεπάγγελτη παρέμβαση εισαγγελέα. Ο κύριος Σάκης Σακκιώτης και οι αντιδήμαρχοι κύριοι Νεκτάριος Κουκούλης και Παναγιώτης Μαρμαρινός  έδωσαν καταθέσεις στο Αστυνομικό Τμήμα Αίγινας.

Σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες η συνεδρίαση της επιτροπής για το νερό, που είχε προγραμματιστεί για τις 7:30 σήμερα το απόγευμα αναβάλλεται.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png