Ο Υπουργός Ναυτιλίας και Αιγαίου κύριος Κωστής Μουσουρούλης στην Αίγινα. .

Την Αίγινα επισκέφθηκε σήμερα το πρωί ο υπουργός Ναυτιλίας και Αιγαίου κύριος Κωστής Μουσουρούλης στο πλαίσιο ασκήσεων επίδειξης των επιχειρησιακών δυνατοτήτων της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών του Λιμενικού Σώματος. Η άσκηση περιελάμβανε επίδειξη επιχειρησιακής ετοιμότητας πλωτών και εναέριων μέσων του Λιμενικού Σώματος, σύμφωνα με το σενάριο της οποίας, αυτή ολοκληρώθηκε στην Αίγινα. Μετά το τέλος της άσκησης ο υπουργός κύριος Κωστής Μουσουρούλης, παρέμεινε για λίγο στο νησί όπου τον υποδέχθηκε ο ο Λιμενάρχης κύριος Κυριάκος Γκαρής και ο Δήμαρχος κύριος Σάκης Σακκιώτης. Τον υπουργό συνόδεψε ο Αρχηγός του Λιμενικού Σώματος αντιναύαρχος Δημήτρης Μπαντιάς.


Οι κύριοι Μουσουρούλης και Σακκιώτης, κατά τη διάρκεια μίας σύντομης ανάπαυλας σε cafe της παραλίας, βρήκαν την ευκαιρία να συζητήσουν για τις εξελίξεις σε έργα υποδομής, αλλά και για την πρόσφατη κρίση με τα προβλήματα στην υδροδότηση. Ο υπουργός σε δηλώσεις του στο Aegina Portal μίλησε για τη σημερινή του επίσκεψη στο νησί. Δυστυχώς λόγω της πίεσης του χρόνου, αλλά και της φύσης της επίσκεψης, δεν κατέστη δυνατόν να υποβληθούν ερωτήσεις σχετικά, με ένα φλέγον ζήτημα για την Αίγινα και τον Αργοσαρωνικό, που αφορά τη μείωση των δρομολογίων της ακτοπλοΐας. Ο κύριος Σακκιώτης βρήκε την ευκαιρία να τον ευχαριστήσει για την πρόσφατη παρέμβασή του στο πρόβλημα της υδροδότησης του νησιού.

Ο υπουργός Ναυτιλίας και Αιγαίου κύριος Κωστής Μουσουρούλης αναχώρησε για το λιμάνι του Πειραιά, όπως προέβλεπε το πρόγραμμα, με φουσκωτό σκάφος της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών του Λιμενικού Σώματος.


Ακολουθήστε το Aegina Portal στο Google News

google-news.png
Το σύνολο του περιεχομένου του Aegina Portal είναι πρωτότυπο, αποτέλεσμα δημοσιογραφικής έρευνας και προστατεύεται από τους νόμους περί πνευματικών δικαιωμάτων.
Απαγορεύεται η αντιγραφή ολόκληρου ή μέρους αυτού χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια.

Tune in Apps

Ακούστε το Aegina Portal Talk Radio από το λογαριασμό μας στο Tunein

Aegina Portal Talk Radio

Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε έναν εξωτερικό player:


iTunes.png vlc.png winamp.png wmp.png